Marente

voor 4 uur tot 20 uur per week

Woonbegeleider

Hier zorg jij voor

Als woonbegeleider zorg jij ervoor dat onze cliënten zich veilig voelen en prettig bij ons verblijven. Je bent het aanspreekpunt in de woonkamer, waar onze bewoners de dag doorbrengen. Veilig, comfortabel en warm: dat is de sfeer die wij graag voor onze cliënten willen creëren. 

Jij zorgt dus voor:

  • Persoonlijke aandacht
    Jij zorgt ervoor dat onze cliënten een fijne dag hebben. Zij voelen zich prettig bij je en jij helpt ze bij het eten.
  • Geduld
    Onze cliënten zijn divers en jij ziet en waardeert die diversiteit. Met de een kun je rustig een uur scrabbelen terwijl de ander elke vijf minuten iets anders wil doen. Geen dag is hetzelfde.
  • Teamwork
    De zorg voor onze cliënten is teamwork en jij staat er dus niet alleen voor. Kom je er niet uit? Of heb je hulp nodig? Je collega’s op de afdeling staan altijd voor je klaar. 

Hier zorgen wij voor

Bij Marente vinden wij het belangrijk jij kunt zijn wie je bent en dat je op je plek zit. Want: als jij je goed voelt tijdens je werk, dan worden we daar allebei blij van. Daarom zorgen wij voor: 

  • Een plek waar je mag zijn wie je bent
    Bij Marente kun je jezelf zijn. Het is een plek waar iedereen gelijk is en waar óók jij gezien en gewaardeerd wordt.
  • Een fijne werkomgeving
    In onze warme, open cultuur is plek voor iedereen. Of je nu met een directe collega of een manager praat: je kunt alles met elkaar bespreken.
  • Tijd en ruimte voor je cliënt
    Bij ons komt de cliënt op de eerste plaats. Dankzij slimme technieken en systemen krijg je tijd, ruimte en aandacht voor de wensen van je cliënten.
  • Plezier in je werk
    Bij Marente doen we het écht samen als collega’s. We werken hard, maar lachen ook veel met elkaar.
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
    Bij ons kun je doorleren of jezelf specialiseren. Als jij iets graag wilt, dan kan het. Zo hebben we een online trainingsprogramma en volop opleidingsmogelijkheden. 

En natuurlijk zorgen wij dat alle andere zaken ook goed geregeld zijn. Zo zorgen wij voor:

  • een tijdelijk contract met uitzicht tot verlenging
  • een salaris tussen de € 2.156 en € 2.616 bruto per maand (volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, FWG-schaal 15), afhankelijk van je ervaring. Na succesvolle afronding van de opleiding tot woonbegeleider word je ingeschaald in FWG 20: € 2.236 tot € 2.772 bruto per maand. Dit is op basis van 36 uur per week. In oktober 2024 wordt het salaris met 2,5% verhoogd.
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • onbeperkte studiemogelijkheden via ons eigen opleidingsplatform MarenteLeren en een gratis Marente-lidmaatschap waarmee je korting krijgt op onder andere wellness en de sportschool.
  • de mogelijkheid om met voordeel een fiets, laptop of telefoon aan te schaffen als je een vast contract hebt. 

Speciale band met Noordwijk

Locatie Jeroen is gevestigd in het centrum van Noordwijk-Binnen tegenover een winkelstraat. Jeroen heeft een modern en open binnenplein en restaurant, waar een dorpse en warme cultuur is. Er zijn zes afdelingen in de Jeroen, waarvan 3 somatisch en 3 beschermd wonen, de bewoners hebben een eigen kamer of appartement met sanitair. Daarnaast krijg je alle gelegenheid om je capaciteiten verder uit te bouwen, je kunt vele kanten op binnen de locatie Jeroen.  

Word Marentenaar!

Lijkt dit je wat? Kom werken bij Marente! Solliciteer gelijk door het formulier in te vullen. Eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Referentienummer:
39924
Regio:
Noord-Holland
Zuid-Holland
Contactpersonen:
Michelle Ploeg, recruiter, werkdagen: ma, di, wo (ochtend), do en vrij (ochtend)
mobiel: 0623270647
Terug naar boven